Op vrijdag 6 oktober 2017 opent het Kunsthistorisch Instituut van Antwerpen voor de 75ste keer op een rij het nieuwe academiejaar met een inaugurale les. Afspraak om 20 uur in het EcoHuis, Turnhoutsebaan 139, 2140 Borgerhout met gastspreker Bert Watteeuw, conservator documentatie en archieven aan het Rubenianum rond het thema:

ANTWERP BAROQUE 2018 - een abc van een jaar vol barok

Toegang vrij - iedereen welkom - neem gerust iemand mee!

Ook dit jaar staat het Instituut paraat met een aanbod van 12 cursussen, maar dit is nog niet alles: het academiejaar 2017-2018 belooft wel bijzonder feestelijk te worden. In oktober 2017 bestaan wij namelijk al 75 jaar! Alvast een goede gelegenheid om ons aanbod in de verf te zetten en met (oud-)studenten en docenten samen te brainstormen over de volgende 75 jaar... Meer info over de "festiviteiten" volgt spoedig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het oude e-mailadres is vervangen door: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Het oude e-mailadres zal voortaan niet meer worden gebruikt voor correspondentie.

Welkom op de nieuwe website van het Kunsthistorisch Instituut van Antwerpen. Na meer dan een decennium te hebben gefunctioneerd als communicatiekanaal, is de oude website (http://users.skynet.be/khi) uit dienst genomen.

De nieuwe website zal in de loop van de volgende maanden steeds verder uitgebouwd nog worden.

Eveneens wensen wij eraan te herinneren dat het email-adres ook gewijzigd is: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.